• Beste leden,

We kunnen ons voorstellen dat de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot vragen zullen leiden. Daarom informeren wij jullie hierbij over de stand van zaken en de aanpak van VVR.

Gezien de huidige zomervakantie waarin veel leden wellicht naar het buitenland gaan óf al zijn geweest, kunnen we ons voorstellen dat de volgende vraag leeft:
    ‘Moeten leden die terugkeren uit gebieden waar het coronavirus is, tijdelijk van trainingen en/of wedstrijden worden geweerd?

Ja, maar alleen wanneer men in een risicoland (lees: code oranje) is geweest. Hier geldt een termijn van 2 weken.

Niet in een risicoland geweest maar toch gezondheidsklachten (lees: verkouden, keelpijn of bijv. koorts)? Blijf dan ook thuis.

Regel:
    Men is verplicht om bij terugkomst van zijn/haar vakantie contact op te nemen met desbetreffende leider/trainer, alvorens op een training/wedstrijd te verschijnen.

Uiteraard zullen wij als vereniging zijnde nog altijd de richtlijnen van RIVM opvolgen.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur VVR