• DOWNLOAD HEM NU!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij VVR bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en VVR afspeelt.

  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.

  Op een leuke manier je voetbalactiviteiten bijhouden:

  • Programma, standen en uitslagen van jouw teams
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Volg de teams en clubs van je vrienden en familie
  • Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten
  • Direct op de hoogte van afgelastingen
  • Video’s en foto's van jouw teams toevoegen en bekijken
  • Laat vooraf weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd
  • Geef aan of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt
   
  Ook zijn doelpunten, kaarten en wissels nu zichtbaar binnen de Voetbal.nl app. Deze kunnen binnen de KNVB Wedstrijdzaken app toegevoegd worden aan een wedstrijd.

  Iedereen kan gebruik maken van de Voetbal.nl app, maak hiervoor een nieuw account aan binnen de app. Ben je lid van een voetbalvereniging, zorg dan dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij je club.

   

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VVR in de ledenadministratie bekend bent.
   Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij VVR? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VVR ontvangt is het adres waarmee je bij VVR bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van VVR.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij VVR bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de secretaris.
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Let op, dat wanneer je een account hebt aangemaakt voor een kind onder de 16 jaar, deze geen rechten heeft om aanpassingen te doen (bijv. wijzigen foto). Hiervoor dient men in de administratie van VVR nog een instelling te maken, waarbij een ouder ingesteld wordt om het account te kunnen beheren. Stuur een mail naar ledenadm@vvrijsbergen.nl

 • Meerdere kinderen bij VVR?

  Heb je meerdere kinderen bij VVR en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van VVR? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Om niets te missen van alle mogelijkheden van de Voetbal.nl app is het belangrijk dat je instellingen goed staan.

  Deze zijn te vinden onder: ALGEMEEN \ Instellingen

  Enkele belangrijke instellingen:

  • Mijn gegevens
   Hier kan men zijn eigen gegevens bijwerken als adres, e-mail, telefoon etc. Controleer deze dus ten alle tijden! Dit is belangrijk omdat wanneer deze niet kloppen je dus niet de berichten en meldingen kan ontvangen.

   Bij "Mijn gegevens" kun je ook instellen of je naam zichtbaar op de aangesloten programma's, zoals bijvoorbeeld het wedsrijdformulier, bij de teamindeling op de website etc.
   Kijk hieronder bij "Zichtbaarheid instellen" welke keuzes er zijn.
  • Pushberichten
   Zet deze aan waardoor je niets zult missen van de VVR berichten en meldingen.

  Lees meer over instellingen > help pagina Sportlink

 • Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van VVR.
  Er zijn 3 mogelijkheden met betrekking tot jouw zichtbaarheid; normaal, beperkt en afgeschermd.

  Standaard staat je profiel op afgeschermd en is daarmee alleen zichtbaar voor scheidsrechters en verenigingsofficials. 

  Bij normaal is je naam en foto zichtbaar, bij beperkt is alleen je naam zichtbaar en bij afgeschermd is je naam en foto niet zichtbaar.  

  Hoe kan ik mijn zichtbaarheid aanpassen? 

  1. Ga in de Voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens - mijn persoonsgegevens
  4. Ga naar zichtbaarheid en vink daar de optie normaal, beperkt of afgeschermd aan

  We hopen, dat een ieder zijn nivo op normaal of beperkt wil zetten, zodat we als club volop gebruik kunnen maken van de mogelijkheden. De keuze is echter aan het lid zelf of  aan de ouders bij leden onder de 16 jaar. Kan je geen zichtbaarheid aanpassen van jezelf of van je kinderen, dan staan je gegevens niet correct in de ledenadministratie van de vereniging.

  Je kan het juiste email adres dan doorgeven aan

  ledenadm@vvrijsbergen.nl

   

  Alvast bedankt voor jullie medewerking.

   

   
   
   

  Lees meer over instellen zichtbaarheid